Elsker du at lave lækker mad, og går du op i god kvalitet og økologi? Så kan det være, at du skulle tjekke Urtekram ud. Urtekram er et meget kendt økologisk mærke i Danmark, og er faktisk et af de førende mærker inden for økologi i Skandinavien. Derfor er du også garanteret kvalitet hver gang du anvender produkter fra Urtekram.

Det har hele tiden været Urtekrams mål at gøre det lettere for dig at lave et sundt hverdagsliv med adgang til sunde, økologiske ingredienser. Derfor kan du med fordel kombinere Urtekram med dine måltidskasser, der i forvejen letter trykket i hverdagen, når du ikke skal stå lave mad eller finde på nye madplaner hver uge.

Lækkert økologisk mærke i høj kvalitet

Urtekram er nemlig en lækkert økologisk mærke, hvor de har et bredt udvalg af madvarer og krydderier i høj kvalitet. Blandt andet har de mange basismadvarer som kerner, frø, linser, mel, forskellige olier og masser af forskellige og spændende krydderier, herunder en Taco Spice mix og en Canjun mix, der alle giver lidt ekstra energi til din hverdagsmad eller måltidskasse.

Med produkter og krydderier fra Urtekram, kan du også ’spice’ din måltidskasse op, og eksperimentere med forskellige smage.

Kend Urtekram på det røde Ø og det grønne nøglehulsmærke

Foruden at Urtekram har det danske, velkendte, røde Ø – der markerer, at mærket lever op til danske økologiske standarder – har mærket også mange andre mærker, der anerkender høj kvalitet.

Blandt andet er de fleste af deres madvarer markeret med det grønne nøglehulsmærke. Dette betyder, at den bestemte madvarer lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger for, hvad der er sundt. Derfor er du også garanteret sunde og lækre madvarer og krydderier, som du kan pifte din måltidskasse op med, og som kan gøre din hverdag lidt mere spændende.

Nøglehulsmærket betyder, at der er mine fedt, sukker og salt, men til gengæld er der skruet op for gode kostfibre, der er med til at holde dig mæt i længere tid. Derfor er det også nemt at spise sundt med Urtekram, og du kan snildt tilføje nogle af deres økologiske snacks og hurtige måltider til dine måltidskasser uden det kommer til at koste noget på heldbredskontoen.

Urtekrams oprindelse

Urtekram er et dansk mærke, der havde sin spæde start i 1972 i København. Mærket tog rigtig fart op gennem 90erne, og i dag har mærket bredt sig til hele verdenen – blandt andet hele Europa, mens også Mellemøsten, Asien, Rusland og Nordamerika.

Du kan finde urtekram produkter på blandt andet luxplus.dk